Σχετικά με εμάς

Η εταιρία ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε-HYDRO BS ιδρύθηκε στα Ιωάννινα από συγχώνευση ατομικής επιχείρησης με ιστορικό δραστηριότητας στο χώρο της οικοδομής πλέον των 50 ετών και ειδικεύεται με τεχνογνωσία στην παραγωγή ακρυλικήs μπανιέραs , ντουζιέραs , υδρομασάζ spa και στο εμπόριο πλακιδίων και ειδών υγιεινής.

Εδρεύει στα Ιωάννινα σε ιδιόκτητες σύγχρονεs εγκαταστάσεις των 11.000 τ.μ. από τα οποία 1.900 τ.μ. είναι στεγασμένα, στελεχωμένη με πολύ εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, προτείνοντας λύσειs που ικανοποιούν τις ανάγκες και επιθυμίες κάθε πελάτη.  Την τελευταία δεκαετία αναρριχήθηκε στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου των Ειδών Υγιεινής και πλακιδίων και καθιερώθηκε στη συνείδηση του καταναλωτή ως συνώνυμο της ποιότητας και της κορυφαίας εξυπηρέτησης, διακρίνεται δε για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και service που ξεκινάει από την μοντέρνα και λειτουργική έκθεση, χώροs ο οποίοs φιλοξενεί τα πλέον ποιοτικά και καλαίσθητα προϊόντα παραγωγής της .

Ο μοντέρνος ανανεωμένος εκθεσιακός χώρος μας δίνει την δυανατότητα να συνεργαζόμαστε με τους πιο επώνυμους οίκους τόσο της εγχώριας όσο και της Ευρωπαϊκής αγοράς. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις,  παρακολουθώντας όλα καινούργια προϊόντα με στόχο να αποτελεί πάντοτε το καλύτερο δυνατό «μέσο» για να πραγματοποιήσει καθένας από σας τα όνειρά του.

Διαθέτει ιδιόκτητα γερανοφόρα οχήματα για την άμεση μεταφορά των προϊόντων στον χώρο των πελατών τηs. Με διαρκή ανάπτυξη σε πολλά επίπεδα (δίκτυο διανομής , ανθρώπινο δυναμικό , after sale services , βελτίωση εσωτερικής οργάνωσης κλπ) η εταιρία οδηγείται σ’ αυτό που ονομάζεται Ολική Ποιότητα, προσπαθώντας κάθε μέρα να γίνεται όλο και καλύτερη.

Το όραμα μαs είναι να είμαστε μια από τις πρωτοπόρες εταιρίες στο χώρο ειδών υγιεινήs και να παρέχουμε στους πελάτες μαs προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επαγγελματικού επιπέδου καθώς και να βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους με σεβασμό και ειλικρίνεια, ανταποκρινόμενοι με ταχύτητα και αξιοπιστία στις απαιτήσειs τουs.