Εργοστάσιο – Παραγωγή Hydro BS

Στον τομέα του μπάνιου, η Hydro BS παράγει διάφορες σειρές από  μπανιέρες ακρυλικές ενισχυμένες, μπανιέρες ευθύγραμμεs, γωνιακέs μπανιέρες , ασύμμετρεs μπανιέρες, οβάλ και στρογγυλές μπανιέρες σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και διαστάσεων και κατασκευές υδρομασάζ, σπά που εφαρμόζονται σε όλες τις ακρυλικές μπανιέρες που παράγει το εργοστάσιο μας.

Το ακρυλικό φύλλο της μπανιέρας είναι από το μοναδικό 100% χυτό ακρυλικό φύλλο LUCITE SW (poly-methyl-methacrylate), το οποίο είναι το μόνο με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες κατά των μυκήτων.

Το εργοστάσιο διαθέτει μεγάλη σειρά συστημάτων υδροθεραπείας: Κατασκευή Yδρομασάζ, αερομασάζ, σπα (απλά και σύνθετα) με χρωματοθεραπεία, οζονοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, απολύμανση και πολλά άλλα αξεσουάρ σύμφωνα με τις ζητήσεις των πελατών.

Η γραμμή παραγωγής  έχει οργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο και με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό για να διασφαλίζεται σε κάθε φάση της παραγωγής ο καλύτερος έλεγχος του προϊόντος όπως και στον τελικό έλεγχο, πριν την ανάλογη συσκευασία.